Figuranten gezocht!

Lijkt het jou ook geweldig om deel uit te maken van het fantastische evenement dat deze regio te wachten staat in 2022? Mee te maken hoe een theatervoorstelling tot leven gewekt wordt maar zonder dat je dat heel veel tijd en inspanning kost? Dan is een figurantenrol voor jou een prima manier om aan te sluiten bij dit unieke initiatief. Je hoeft geen spelervaring te hebben en je hebt geen gesproken tekst. We hebben allerlei mensen nodig, mannen, vrouwen, kinderen, jong en oud. Je aanmelding moet wel serieus zijn, in die zin dat je bij opgave bereid bent om vanaf januari 2022 op dinsdagavonden beschikbaar te zijn voor repetities en natuurlijk de hele week van de uitvoering (maandag-zondag). Je hoort tegen die tijd welke rol je krijgt en bij welke repetities je verwacht wordt, je hoeft er lang niet elke week te zijn.

Na je aanmelding via onderstaand formulier, houden we je via email op de hoogte van de ontwikkelingen, en mag je later dit jaar met voorrang kaartjes kopen als je dat wil. In december organiseren we een eerste informatieavond en in januari kom je voor het eerst in actie in de repetitieruimte en zo gauw het weer het toelaat gaan we naar de speellocatie buiten.

Heb je nu al vragen, stel die dan gerust aan Roel Custers via info@dezwartegrens.nl
We zien je graag! Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Door je aanmelding verzamelen we jouw gegevens. Die gebruiken we uiteraard om je te kunnen benaderen voor een figurantenrol, maar ook voor de vrijwilligersnieuwsbrief die je ontvangt. Daar kun je je op elk gewenst moment voor uitschrijven. Na het evenement verwijderen we je gegevens binnen een maand.