Even voorstellen....

De komende weken stellen we een aantal vrijwilligers van De Zwarte Grens voor. In willekeurige volgorde 🙂. Waarom is hij/zij vrijwilliger bij ons project geworden? Deze week is het de beurt aan Ruud:

Meer den een jaar geleden vroeg mijn nicht Eva en mijn kameraad Bas of ik zin had om mee te doen met het maken van een toneelstuk op locatie in ons eigen Neer. Mijn antwoord was een volmondig “Wet sjiek, jao Natuurlik, wet kin ich doon?”.
Bijna vanzelfsprekend schoof ik naar de werkgroep “Artistiek” die zich bezig houdt met alles wat er op het toneel gebeurt.

In mijn rol als werkgroep voorzitter zit ik ook in de stuurgroep die het geheel coördineert. Daarnaast kon ik de kans om mee te spelen op het toneel natuurlijk niet laten liggen en had al snel een passende rol gevonden: “Henske de dörpsgek”, een vrije rol met weinig tekst.

De combi van organiseren en meespelen op deze manier passen mij perfect: “serieus als het moet maar zo veel mogelijk lol maken als het kan”. Tot nu toe komt dat er allemaal uit en bouw ik, “same mit de rest”, met veel plezier en energie aan De Zwarte Grens
ruud